:'(

Hej!
Ledsen för att jag inte har bloggat idag, men har inte haft blogglust. Kommer inte att blogga i helgen för jag ska vara på landet där det inte finns någon dator. :( Men det blir megabloggning på måndag! Senast söndag får ni ett inlägg iaf ;) Nej jag åker bort nästa vecka till Karlskrona-Malmö-Polen-Karlskrona-HEM. Så då blir det bloggning på TORSDAG!!!!!!! D: Ska försöka få in nåt inlägg däremellan.
Idag var jag med Julia och vi spelade mest Wii ;) Och så gjorde vi stuvade makaroner! Det var gött det. Men vi hörs om max sex dagar. :'( Hur ska jag klara mig utan bloggning?! Jag kanske kan fixa det på något sätt, ska verkligen försöka. STOR PUSS OCH KRAM TILL ER! Emma♥

Drar nu..

..ska ta en buss som går 11:09, puss, Emma♥

Stallet idag!

Hej :)
Tråkigt med så lite kommentarer... :( Men jag bloggar för dig Ella, för du verkar vara den enda som läser!! Sandra läser väl också, antagligen, för du har kommenterat mkt, tack!! ;)
Ska dra till stallet om nån halvtimma och antagligen träffa Sandra och Jonna, vet inte, fattar inte riktigt deras sms... Men vi får se! Kanske är nån annan i stallet, annars får man väl ta och åka hem igen.
Det blev bara ett inlägg igår för jag vaknade tio och skulle dra halv tolv och så kom jag hem halv tio och då ville jag se på SYTYCD, Hehe ;) So you think you can dance asså.
Jag och Nellie hade kul igår iaf, vi bakade en kaka som vi täckte med glasyr, för den var bränd... Det var mer glasyr än kakan... Nellie tyckte det jar jättegott och jag tyckte väl det var sådär... Aja ni kanske får ett till inlägg innan jag sticker men tror inte det, måste sminka mig, kolla buss och borsta tänder. Ni får bilder senare idag. Puss puss! Emma♥

Jag ÄLSKAR att sova :P

Tjobre!♥

Vaknade typ vid tio eller nåt sånt, orkade verkligen inte gå upp då så jag gick upp för typ en halvtimma sen. Jag kan sova hela dagen ibland, idag var en sån dag men jag ska ju till SNellie som jag kallar henne, för hon e så snäll <3 Men jag har faktiskt ingen aning om vad vi ska göra. Vi får väl se, säger ikväll. Vi ska väl mest chilla och gå ut lite och så. OCH ÄTA GLAAAAAAASS!!!! Men jag kan bara äta isglass eftersom jag är laktosintolerant. Ganska jobbigt.. Men jag får klara mig utan glass i sommar.

Ni kan ju få outfit och facelook:




Klänning: HM i NY
Jeansshorts: JC, klippte av dom själv
Tights: HM




En OTROLIGT ful bild på mig, om ni undrar varför jag har så tjocka kinder är det för att jag typ blåser upp dom men har inte tid att fixa nån perfect bild nu för ska snart sticka. Jaja skriver mer sen, PUSS Emma♥

Sandra<33

Jag kommer till stallet tidigt på onsdag, runt halv nio. Kan väl duscha någon oxå kanske?? Kommer kännas så 7kt tomt utan alla hästar, spec Rudolf...♥ Östermalms ridskola utan Rudolf är inte Östermalms ridskola! Vet att han åkte, saknar honom bara mer för det :'( Men han kommer ju tillbaks?? <3 Jag sparar till systemkamera, och kommer JÄTTEGÄRNA och fotar någon dag!!!!! :D Här är iaf jackan:
Love it!!!♥
Ses på onsdag, när kommer du till stallet? Aja, puss, älskarrej♥ Emma♥

Lyssnar på music

Tjaba!! ♥

Det blev väl inte så många inlägg idag som jag tänkte. Men i framtiden ska jag försöka blogga två-tre ggr om dagen!
Imorn drar jag till Nellie på eftermiddagen, så jag får väl se hur mkt bloggning det blir då. Men jag kör ett eller två inlägg innan jag drar och ett när jag kommer hem. Så det blir minst två iaf!

Slänger in en bild oxå :)



Saknar inte ni vintern??? Jag saknar alltid vintern på sommarn och tvärtom!!♥ Emma♥

Ni som läser, kan ni kommentera det hära inlägget? Jag vill veta vilka som läser ;) Puss<3

Rubrik

Tjaba!

Jag har tjänat ihop 200 kr på pappas jobb genom att ha sorterat kvitton! Nu har jag bara halva ridjackan kvar att tjäna ihop!! :D

Ledsen att det inte blivit någon uppdatering tidigare idag men jag har haft fullt upp. Från och med nu ska jag skriva.

Försökte hitta någon bild att lägga upp men hittade tyvärr ingen rolig. Det blir bilder senare istället!
Tror jag måste gå ut med min hund nu, han är så uttråkad att han har hoppat upp på mitt skrivbord. Emma♥

Kan ju bjuda på lite bilder oxå!! <3

Den bjuder man på!!!!



Det var på ett triatlon för två år sen ;)

Men nu ska jag sova!! Ska upp tidigt imorn för jag ska jobba! Emma♥

Lessen för.. <3

dålig uppdatering i helgen men har varit på landet.

Har haft en ganska långtråkig helg på mitt landställe i helgen. Det finns inte så jättemycket att göra där så jag fick fajtas med min hemska (men snälla♥) lillebror. Eftersom jag inte har något att skriva skriver jag vad jag ska köpa:

*GKSSbyxor-Nautiska
*Gympaskor Race Marine-Stadium
*Ridhandskar-Hööks
*Halvskodda ridbyxor-Hööks
*Ridjacka-Hööks
*Bikiniunderdel-Åhléns
*Systemkamera-Elgiganten

Hittade en skitsnygg ridjacka på Hööks hemsida som bara kostade 400 spänn-bara att dra till närmsta Hööks så snabbt som möjligt!!! Vad det gäller bikiniunderdel vill jag ha lite mer shorts eftersom jag hatar mina ben och är förälskad i typ alla shorts.
Det var väl mest det jag ville säga! Imorgon blir det många inlägg så kolla ofta!! Puss från Emma♥

Chacha!!!

Chacha bloggen!!
Hehe drev :P Jag sitter hemma hos bästa Sandra och ska äta här, antagligen sover jag över oxå ;) Red på Rudolf idag, gick så jävla bra!! Bästa gången på honom tror jag! Han lyssnade väldigt bra och så :) Vi övade galoppfattningar och jag fick 7kt mkt beröm av min ridlärare! :D Vill absolut inte rida honom ngt mer före sommaren för då kmr det gtå skit. Så jag får vänta tills efter sommaren istället! :)
Skriver mer lite senare eller imorgon! Emma♥

somrubrik
liten och fin emma!!


Som ni kanske ser...

har jag fixat en heather nu :) Jag tycker inte att den blev så fin för jag har inga snygga bilder på mig sj men  när jag har laddat upp bilderna från min kamera så gör jag en ny heather med lite snyggare bilder. ;) Men tack så jättemkt Frida för att du hjälpte mig! Jag ska fixa en snyggare bakgrund oxå, lite tråkigt m bara vitt. Skriver mer senare, puss puss!! Emma♥

Fel... :P

Det ska såklart vara Ella och hennes hund i förra inlägget!!!!!! ;D <3 Emma♥

Måste köpa!

Hej bloggen och ni som läser!
Jag vet att jag inte har några läsare än eftersom jag har misslyckats lite med alla mina andra bloggar.... Jag ska försöka till 110% med denna blogg! Som jag också säger till varje blogg... Jaja! Snart kommer bilder, videor, heather mm! Hoppas att ni läser!! Jag har inte ens någon statistik än.. Men jag får väl ha tålamod!
Idag var jag ute med Ella och hennes blogg! Vi var ute typ två timmar, sedan gick vi hem till mig och hämtade lite dricka och så, sedan gick vi ut i ytterligare en timma. Så Cesar (min hund) är rätt trött nu. :)
Imorn ska jag, Frida och Ella typ bada i Sickla strand. Asså jag har typ ingen bikiniunderdel! Jag har en på landet och tills imorn har jag fixat en oxå. Jag måste köpa! Jag måste köpa:
*gymadojjor på stadium
*mjukisbyxor (sss) på en affär vi slussen
*bikiniunderdel på stadium
*regnjacka!
Regnjackan måste jag ha till mitt ridläger som börjar om 46 dagar! Jag räknar ner ;)
Jaja, puss o kram, skriver mer sen! Emma♥

Nystartat!

Hej!
Det här är min blogg som jag kommer att uppdatera i stort sett hela mitt liv på. Hoppas att ni läser!
Dom flesta vet säkert redan vem jag är och sådär, så jag drar inte upp allt det just nu.

Just nu passar jag min hund som jag gjorde igår och ska göra tom i morgon. Jag kanske ska träffa min typ bästa kompis lite senare, vet inte riktigt vad vi ska göra men :) Vi hittar alltid på någonting! :D ♥ Jag skriver mer senare!
Puss o kram! //Emma♥

RSS 2.0